EDUBOT2 can be upgrade?

Pololu 3pi Mobile Robot, Robotic Arm Training Kit, Mechatronics Training Kit......

EDUBOT2 can be upgrade?

Postby fadhlimohdnoor » Mon Aug 19, 2013 10:49 pm

Hey Cytron, I'm not sure where to place this post. Hopefully I'm in the correct category. I will like to know if the EDUBOT2 product can be set up for me before it is sent and also can a loading platform be put on top to carry load? and what is the maximum and minimum load?
fadhlimohdnoor
Fledgling
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 19, 2013 10:41 pm

Re: EDUBOT2 can be upgrade?

Postby ober » Mon Aug 26, 2013 9:26 am

Thanks for the feedback. To make sure we are talking about the same product, is this the Edubot2 you referring to? If so, it is ready assembled as stated in the description. Ready as shown in the picture in the product page.

We did not check the maximum payload it could carry, a rough guess would be about 500gram.
Ober Choo
Cytron Technologies Sdn Bhd
www.cytron.com.my
User avatar
ober
Moderator
 
Posts: 1302
Joined: Wed Apr 15, 2009 1:03 pm


Return to Educational Training Kit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest